lördag 13 februari 2010

Jävla dopade idioter!

DOPADE JÄVLA KRÄK! BANNA DEM ALLA!

1 bom och överlägsen. Neuner, AK OZ, Helena Jonsson m.fl. var inte ens i närheten av det äckliga dopade kräket trots lika många bom/noll bom. Jag skrattade högt när kommentatorn sa: det är något som inte stämmer i mitt huvud. Och sedan började han prata om bra skidor och liknande... Yeah, fucking, right. Om det inte är en man,  så är det en kvinna fullproppad med preparat som inte ska få förekomma i en tävlandes kropp. Fy fan vad arg jag blir. Det är så sjukt uppenbart. Hej formtopp? Nej. Hej smaskiga piller! Det är ju så sjukt! 

"I världscup-sprinten i Antholz strax före OS så hade Neuner och Kuzmina också varsin bom. Då var Neuner 1 minut och 43 sekunder före i mål. Bra toppning av Kuzmina med andra ord."

Det är fint när tjejer som ligger 19:e, 28:e och 31:e i den totala världscupen prickar formtoppen och nu åker snabbare än alla andra. Det är imponerande. De har alltså bara åkt runt och haft oflyt i världscupstävlingarna, och haft tankarna på OS... Nej, fy fan. Per Elofsson blev knäckt av det där äcklet Mühlegg. Nu finns det risk för att det blir mörka tankar hos svenskorna och det bådar inte gott...

2 kommentarer:

  1. Jag vill vara ledig, ledig, ledig. Inte göra nånting, nånting alls! Bara göra nånting, nånting nice!

    SvaraRadera