torsdag 17 september 2009

Don't mess with the best...

Pannkakor. Plättar. Vad det nu heter. Jag har kommit fram till att det är en konst att steka plättar och jag besitter inte den kunskapen inom den ismen för tillfället. Någon som däremot gör det är min little darl. Grymma steka-pannkakor-skills har hon. Plättmästarinnan skulle man kunna säga. Eller pannkaksmästarinnan. Undra om det finns ett steka-plättar-simulatorspel nånstans. Om någon vet någonting om det, så tipsa mig snarast!

4 kommentarer:

  1. Om inte kan ju du fixa en applikation till iPhone och försöka sälja in den.

    SvaraRadera
  2. Elin, du är inte så dum du. Märker att du har lärt dig en hel del om konstiga saker där i Japan.

    SvaraRadera
  3. Nu ska du lugna ner dig lite Mats, mmm det tycker jag. Men jag måste säga att jag egentligen inte alls bryr mig om varför låtarna inte finns på Spotify, utan mest bara ATT de inte finns...och jag insåg i morse att de låtar som jag faktiskt hittat i mitt utdragna sökande efter karaokelåtarna (som inte var Blink 182 eller RHCP...även om Snow inte fanns) kunde jag sen inte ta med mig till skolan på min mp3 (och kom inte och tjata om iPhone...jag tycker rörskärmar är äckliga) och med andra ord irritera mig hela dagen på att jag inte kunde lyssna på låten jag hade i huvudet.

    Nej, Spotify blir kvar på datorn så Elina kan skicka låtar till mig när hon känner för det och annars fortsätter jag att konsumera musik som jag gjort hittills...tills de hittar på ett sätt som passar min musikkonumsion bättre.

    SvaraRadera
  4. Jag har inte Spotify på mobilen och kommer aldrig att fixa det heller. :) Helt klart, jag kan hålla med om att det är "tråkigt" att man inte kan trycka över till en mp3-spelare. Att låtarna inte finns beror oftast på skivbolaget som inte velat ge ut låten.
    Spotify ska vara på datorn any how. :p

    SvaraRadera