lördag 22 augusti 2009

Sista fredagen i Kiruna för i sommar.

Det var alltså igår. Kräftfest hos syrran, där vi var åtta personer sammanlagt som bröt och knäckte och vandaliserade små röda kräftor i någon timme. Under tiden vi bröt, knäckte och vandaliserade små röda kräftor hann vi även med att sjunga några snapsvisor (som blev vinvisor istället pga brist av schnaps), surra och sprätta kräftspad på folk. Kräftor är rätt najs alltså.

Tiramisun (som Elina gjorde i torsdags men som vi inte orkade äta upp på torsdagen hade fått gotta in sig ännu mer och var smaskigare!) och cheesecaken var ordentligt goda. Man var inte direkt hungrig efter allt det där. Sen alla drycker till också... Vatten, två olika vita viner, kaffe, öl och whiskey dracks under kvällen och man var konstant äckelmätt.

Mmm, det var en trevlig kväll med trevligt sällskap. Magnus och Veronica hade tidig uppstigning idag för att åka tillbaka till Örebro och arbetet, jag avundades inte deras uppstigningstid direkt...

Idag har vi kollat So you think you can dance-repriserna, ätit god suovasmacka på Safari och hunnit vara hos syrran... Nu stinker det i hela huset för surströmmingen har öppnats och snart är det surströmmingspremiär här på Deltavägen. Det ska bli gott! Har längtat väldigt mycket. Däremot är Elina inte speciellt förtjust i det men hon ska få annat som också smakar gott!

Nu blir det surströmming! Suuuuuuur strömming. Suuuuur surströmming. Syyyyyrströmming. Mmm, gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar